Dana kontaktowe

Staszków Jerzy LENA

ul. Armii Krajowej 15/18

67-200 Głogów

NIP: 6931019364

REGON: 021179758

telefon kontaktowy:
602 694 436

e-mail: lena111@onet.com.pl

Blog CoralRose

        więcej o naszej biżuterii...

SKLEP PROKONSUMENCKI...

              

OPINIE O NAS z DaWanda

DaWanda był to największy w Niemczech (od 2006 do 30.08.2018 roku) rynek internetowy towarów rękodzielniczych i vintage. DaWadna to już historia, którą również tworzyliśmy... sprzedaliśmy w ciągu czterech lat 1581 produktów, pozyskaliśmy 245 abonentów i otrzymaliśmy 272 opinie.

Udostępniamy opinie, jakie klienci wyrazili na temat naszych produktów sprzedanych na DaWanda, aby dać Państwu lepsze wyobrażenie o doświadczeniu marki CoralRose w sprzedaży biżuterii artystycznej ręcznie robionej.

OPINIE KLIENTÓW O NAS (272 opinie):

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super süßer Schmuck, schnelle Lieferung. Sehr gern wieder. Vielen Dank

Tina-Winkler-2 25.08.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Tolle Ohrringe, freundlicher Kontakt. Gerne wieder. Danke!

Claudia-Rudek 15.08.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja przebiegła pomyślnie.Produkt pięknie wykonany,oryginalny,robi wrażenie.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Przesyłka mimo niedopatrzenia ze strony kupującego dotarła ekspresowo.Bardzo serdecznie dziękuję za obsługę na najwyższym poziomie.

kasiawes81 08.08.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Doskonały zakup-ponownie. Polecam!

Sati_ 31.07.2018    

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr gute Abwicklung , wertvolle Verpackung , schnelle Lieferung und vor allem wunderschöne Ohrringe !!

Landhausschmuck 21.07.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

noch schöner, wie auf dem Foto. Herzlichen Dank! Jeszcze lepiej, jak na zdjęciu! Dziękuję

Cassandra03 14.07.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybko, sprawnie

Barbara-azotza 05.07.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękne kolczyki, szybka dostawa.

k_zientek 29.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dobre wykonanie, bardzo szybka dostawa

Grazka1 24.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybka dostawa, towar w 100% zgodny z opisem. Polecam

memory158 20.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki przpiękne, szybka dosyłka zamówienia, gorąco polecam

agaciorek5 16.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wspaniała biżuteria, świetnie wykonana. Szybka wysyłka. Polecam.

marta-p 16.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Rewelacyjny sprzedawca! Kontakt świetny, obsługa przemiła, dostosowują się do wszelkich trudności, a czas wysyłki natychmiastowy. Gorąco polecam!

kin9uszka 11.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles lief reibungslos und bestens. Gerne wieder

Plavalaguna 04.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję towar został dostarczony
Super przedmioty zgodne z opisem.Pozdrawiam

kamyczek110 04.06.2018

StarStar
2 z 5 gwiazdkami

Der Schmuck ist schön - leider sind die Ohrringbügel nicht aus Silber und daher für mich nicht gut verträglich. In der Beschreibung steht jedoch 925 Silber. Sehr schade!

Kahoschmi 01.06.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Naszyjniki: >>„Black & white”dmuchawiec w sercu...<< i >>...Rudy wrzos<< – REWELACJA! Jestem zachwycona i prawie pewna, że osoby obdarowane też będą!
A realizacja: 9 maja zamówienie, 10
- doręczenie.
Pełna satysfakcja!
KKatarzyna

KKatarzyn 16.05.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Firma z "klasą".

Ewcia_73 11.05.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

SUPER SZYBKA PRZESYŁKA. DMUCHAWCE ZJAWISKOWE! PIĘKNIEJSZE NIŻ NA ZDJĘCIACH! BARDZO DZIĘKUJE ZA TE CUDA

Ewa-ehikuq 10.05.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki kupiłam na prezent, obdarowana osoba jest zachwycona.

aga1420 26.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybko, sprawnie: zamówienie wysłane po godzinie od zakupu, rewelacja :) pięknie dziękuję!

Sysiek242 24.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

biżuteria od Państwa jest piękna, dokładnie taka jak na zdjęciach, produkty były bardzo ładnie zapakowane, przesyłka ekspresowa, prezent w postaci kulki z dmuchawcem uzupełnił kolekcję bo wciąż nie moglam wybrać czy cały czy tylko nasiona. polecam!

tyniminis 23.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam,dokładne wykonanie,szybka wysyłka

paula_paula_s 19.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles gut geklappt

Nina-_f9ycw 16.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybka dostawa, produkt ładnie zapakowany i zgodny z opisem. Wspaniały pomysł na wykonanie kolczyków przy użyciu żywicy i małych elementów z natury, polecam :)

andziac4 06.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybki kontakt. Bardzo uprzejmy sprzedawca. Produkty cudne a wysylka natychmiastowa. Gorąco polecam!

Izabela-c6ybxq 06.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem.

kasik85 03.04.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles prima und sehr schöne Ohrringe.

frudolph 27.03.2018 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super netter und schneller Kontakt.

Edenrose95 22.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dla mnie to jest dzieło sztuki, esencja lata zamknięta w kropli żywicy.

Kruszyna-Justyna 20.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybka. Polecam.

ssak65 19.03.2018

 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki śliczne, szybko dostarczone :)

gosha85 16.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Produkt bardzo ładnie wykonany, śliczna kompozycja kolorystyczna, dziękuję i pozdrawiam

kluski-z-makiem 15.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

zgodnie z opisem, błyskawicznie i elegancko :)

kajk33 09.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Trafiony prezent

Krystyna1990 09.03.2018

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Wyrob ladny estetycznie zapakowany , przesylka szybka pozdrawiam

Piotr931 01.03.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

SPRZEDAWCA GODNY POLECENIA, PRZESYŁKA BARDZO SZYBKA A PRZEDMIOT WPROST ZACHWYCA.

Edyta-Stasiak 27.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wunderschöne,ungewöhnliche Schmuckstücke.Sehr schnelle Lieferung. Vielen Dank ! :)

Reginchen-Regine 24.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Biżuteria śliczna i bardzo estetycznie wykonana. Dostawa błyskawiczna!

Dorka2015 22.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Der Artikel wurde sehr schnell versendet und hat eine herforragende Qualität! Danke

Didge-Friek21.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super schön! Danke!

Angelova-1 08.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo ładne wykonanie, szybka wysyłka, świetny kontakt. Ideał!

CarriettaWhite 04.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

zawieszka ładna, mile zaskoczyła...wielkością, nie wiem jak mierzyliśmy ale nam wychodziła o połowę mniejsza niż przyszła faktycznie...środek interesujący - robi furorę :)
polecam :)

Ona1977 04.02.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybka wysyłka, wisiorek piękny.

nakoszulke 31.01.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Die Ohrringe sind wunderschön!
Vielen Dank und Alles Gute!

Herzliche Grüsse
Elena Falk

Falk-Elena 27.01.2018 

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Bardzo profesionalne podejście do klienta, miła obsługa, bardzo szypka wysyłka, szkoda tylko, że musiałam odesłać wisiorek bo był inny niż ten ze zdjęcia.Zdjęcia są tylko poglądowe, mimo wszystko polecam.Zwrot pieniędzy błyskawiczny.

Jolik74 26.01.2018 

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

super, w miarę szybko, ładnie zapakowany . wisior przepiękny.

Monika-nz8oow 26.01.2018 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Śliczny wisiorek.

bee-85 19.01.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wszystko ok, polecam :-)

agi_q 18.01.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa. Precyzyjne wykonanie wisiora. Polecam.

agunia_2005 17.01.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Profesjonalne podejście do klijenta - wysyłka zaraz po wpłacie. Co do wisiorka to żona jest zadowolona.

damian-Nawrocki 12.01.2018

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Serdecznie polecam! Extra szybka realizacja zamówienia. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem, wykonanie bardzo ładne. Jest to mój pierwszy zakup, ale nie ostatni, z pewnością.

andrina2630. 12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Gorąco polecam. :-)

Marian-l25ntw 25.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Jak najbardziej polecam! Zamowienie piękne i zgodne z opisem, blyskawicznie przesłane. Serdecznie dziękuję.

Misiousek 19.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Świetna transakcja. Przesyłka dotarła niesamowicie szybko, a wisiorek nawet piękniejszy niż na zdjęciach. Serdecznie polecam.

dprzybysz 18.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kupiłem i jestem bardzo zadowolony produkt zgodny z opisem

mahawir 15.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękna rzecz i szybka realizacja. Polecam.

Yakub1 15.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wyrób piękny wręcz doskonały.
Sprzedawca sympatyczny i kontakt bardzo szybki.
Wysyłka ekspresowa.

Dziękuję i pozdrawiam Dariusz Pytka

Dariusz-Pytka 14.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Produkt zgodny z opisem, przepiękny! Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, bez żadnych problemów. Gorąco polecam!

wrzask 14.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zawieszka dokładnie taka, jak w opisie (jeśli nie ładniejsza). Wysyłka ekspresowa. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty sklepu :)

knickknackkat 11.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo miła transakcja polecam

Roza-q64bjw 10.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wszystko szybko, sprawnie. Naszyjnik na żywo wygląda jak na zdjęciach - nie ma przekłamania.

MagdalenaR24 09.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Błyskawiczna wysyłka, produkt dobrze zabezpieczony, same kolczyki pięknie i starannie wykonane, doskonałe na prezent. Polecam !

theparamela 09.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

CoralRose spełnia wszystkie wymagania. Jest w pełni rzetelny, uczciwy. Moje dodatkowe prośby były realizowane natychmiastowo. Zakupy u Państwa to przyjemność.

kobrak 08.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles ist super schnell und gut verpackt angekommen. Die Anhänger sehen so aus wie auf den Bildern (also super) und sind nicht verhältnismäßig leicht. War besonders bei den Ohrringen positiv überrascht.
Kann ich nur weiter empfehlen! :)

Sternmull94 05.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Ein ganz besonders schöner Anhänger!
Fantastisch schnelle Lieferung!
Vielen Dank!!!!

Pausbacke 04.12.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dziękuję. Towar otrzymałam. Przesyłka błyskawiczna, jestem zachwycona błyskawiczną realizacją i solidnością sprzedawcy.

Bozena-Biskupska 29.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

So schön wie abgebildet und reibungslose Abwicklung - schnelle Lieferung - gerne wieder - und herzlichen Dank aus Deutschland

Heike-Herzberg-Lilge 19.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

szybka wysyłka, wisiorki przepiekne

Magdalena-Pakula 14.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja w porządku, wzorowy i życzliwy kontakt ze sprzedającym, nie miałam żadnych problemów z wymianę towaru na inny wzór. polecam

anaza 08.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

hat schnell und problemfrei funktioniert

ehrlichGESAgt 08.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles Gut!

Wannemacher-Lisa 07.11.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Miły, kompetentny sprzedawca. Szybka pomoc i kontakt. Przesyłka również w sprawnym tempie, bardzo ładna biżuteria. Polecam.

polka13 30.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybkie sprawne zamówienie. Produkt wysokiej klasy. Przepiękny!

Aradariel 30.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Jestem bardzo zadowolona

EwaZALMAR 27.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Błyskawiczna wysyłka, kontakt ze sprzedawcą na bieżąco. Wisiorki sa przepiękne, starannie wykonane, ładnie zapakowane w pudełeczka. Jak najbardziej polecam, jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Golabek-Katarzyna 25.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Serdecznie polecam! Błyskawiczna wysyłka, wisiorki śliczne. Dziękuję:)

nat-84 24.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles prima, jederzeit gerne wieder!

aigrimm 19.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Rewelacyjny kontakt i bardzo szybka realizacja - polecam!

daria-wolowska 16.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybka wysyłka, piękna biżuteria :)

madzia0915 14.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Naszyjnik piękniejszy niż na zdjęciach. Wysyłka ekspresowa.  
Polecam

elif25 07.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

WYSYŁKA EKSPRESS !!! POLECAM w 100 % !!!

Arkadiusz-5fao4g 07.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Świetny kontakt, wisiorki zrobione pod własną kompozycję w ekspresowym tempie. Cudowne!

antenka092 05.10.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Trochę słabe opakowanie, nie eksponowalo piękna biżuterii. W pierwszej chwili pomyślałam o zwrocie,ponieważ w tym opakowaniu biżuteria wyglądała dość tandetnie.

Marta-5kkywq 21.09.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko super.

Krzysztof794 17.09.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Jak zawsze doskonały produkt i super szybka dostawa. POLECAM.

ewsska 13.09.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super piękny wisior i kolczyki. W rzeczywistości są dużo ładniejsze niż na zdjęciu. Błyskawiczna wysyłka i świetny kontakt ze sprzedawcą. Naprawdę warto !!! Gorąco polecam!!!

UlaOlejn 13.09.2017

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Hat alles gepasst.

RosaRot2210 10.09.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję za realizację, to już drugi zakupu w Państwa butiku i ponownie trafiony.

violavi 27.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bizuteria jest zachwycajaca oraz pieknie zapakowana. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Momiwitch 25.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Vielen Dank für das schöne Stück.

nantej 21.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

cudowne wyroby, świetnie wykonane, bardzo dobry kontakt, miła sprawna obsługa, otwartość na wszystkie sugestie i prośby, jestem zachwycona i bardzo dziękuję Gośka

tak122 18.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Einer meiner Lieblingsketten. Vielen Dank für die tolle Qualität. Sehr netter Kontakt

Puepilotta 17.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

vielen lieben Dank für die wunderschönen Ohrringe:-)

Bago 16.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybko wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!

rmierzwa 10.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki są bardzo dobrze wykonane i ładne, w 100% zgodne z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Mama jest bardzo zadowolona, a to najważniejsze

agatka_rybka7 08.08.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki przepięknej urody, wysyłka ekspresowa, polecam gorąco!

Sati_14.07.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki są piękne, niepowtarzalne, bardzo twarzowe. Polecam!!!

19a76 08.07.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Cudowny wisiorek.Polecam

kotowskaagnieszka1 03.07.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Prezent bardzo się spodobał :) Bardzo dziękuję za ładne zapakowanie. Błyskawiczna wysyłka. Polecam :)

Hiharu 30.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorki bardzo ładne. Dotarły szybko. Polecam

leweli 24.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękne wyroby, błyskawiczna transakcja

joanna-wr 20.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękna biżuteria polecam

Gabrys2003 16.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Przesyłka EKSPRESOWA. Towar zamawiany wczoraj dziś przed południem był już u mnie:) Produkt naprawdę dobrej jakości, zapakowany w eleganckie pudełeczko.

Joanna-Mazurek787 14.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kolczyki przepiękne. Transakcja załatwiona ekspresowo. Dziękuję.

agnich 11.06.2017

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Przepiękne, ale zbyt często odwracają się "tyłem"

magdalena_pie 05.06.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr schöner Anhänger....Vielen Dank*****

beatricevh 08.05.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr schöner Anhänger. Ganz netter Kontakt. Gerne zu Empfehlen.

Nela2012 06.05.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super podejście, przemiły kontakt, i natychmiastowa wysyłka. W 24h od zamówienia przesyłka była w moich rękach. Sam towar wykonany z dbałością i starannie zapakowany. Polecam z czystym sumieniem!

goorra 28.04.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

DANKE! alles super gelaufen

janframbach 26.04.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękna i unikatowa biżuteria, wyjątkowa. Będę wracała do tej Pracowni. Dziękuję!!!

Kulinska-Renata 19.04.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super szybko i na dodatek z bonusem :) Piękne wyroby - zauroczyły mnie podczas wizyty we wrocławskim Muzeum Narodowym. Dziękuję

EAndrzejewska 13.04.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybko i sprawnie, polecam gorąco ;)

krzyss5000 11.04.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wie immer wunderschön.
Danke

hautamaki 21.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Olbrzymi pozytyw!!! Polecam w 100%. Wspaniała transakcja, miły kontakt, szybko, bezproblemowo i konkretnie!!! Czysta przyjemność współpracy!!

Gothica26 14.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super produkt i obsługa :)

JJLilu 08.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam

monikbor 07.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja przebiegła idealnie!Biorąc pod uwagę fakt że zależało mi na czasie!Pięknie zapakowane!Precyzja i uczciwość!Dziękuję

Rafal-Zielinski 07.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Olbrzymi pozytyw!!! Polecam w 100%. Wspaniała transakcja, miły kontakt, szybko, bezproblemowo i konkretnie!!! Czysta przyjemność współpracy!!

Gothica26 06.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles super..sehr schöne Sachen gerne wieder

MarinaVock 03.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko bez najmniejszych problemów.

M450 02.03.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam!!

Malwina904 27.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Olbrzymi pozytyw!!! Polecam w 100%. Wspaniała transakcja, miły kontakt, szybko, bezproblemowo i konkretnie!!! Czysta przyjemność współpracy!!

Gothica26 27.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Paczuszka bezpiecznie zapakowana a biżuteria znalazła się w pięknym pudełeczku (znakomicie, bo jest przeznaczona na prezent). Polecam! Biżuteria nawet piękniejsza niż na zdjęciach!

Mag632 15.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wirklich schöner Anhänger

Misswambot 13.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Świetny kontakt, szybka wysyłka, cudowne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona.

Aggoito 09.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wspaniały sprzedawca. Przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie

nataliakh 08.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja przebiegła pomyślnie, kontakt ze sprzedawcą super. Polecam

Daria-Bieniek 04.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Naszyjnik przepiękny.Jestem bardzo zadowolona .Polecam każdemu.

karinamichalek 03.02.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo oryginalne i starannie wykonane wisiorki, polecam

Malgorzata-Gacka 30.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorkiem jestem zachwycona, estetyka wykonania i szybkość wysyłki - wszystko na piątkę z plusem :-)

JoannaWiniarska1 28.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybka, bezproblemowa transakcja. Towar zgodny z opisem.

chytrusek 27.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

szybka dostawa, ladny wisiorek, aczkolwiek myslalam, ze jest oferowany razem z lancuszkiem.

Malwina0912 24.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

To był prezent urodzinowy dla przyjaciółki - jej mina bezcenna :)) Polecam tę firmę - szybko i zgodnie z opisem.

Yogibooboo 10.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wszystko w porządku

slavek0710 10.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Tolle Verarbeitung, beeindruckender Effekt - gefällt mir sehr gut, Dankeschön!

Sissy58 09.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo fajny wisior, dostawa mega szybka ,dziękuję

Lucyna-68 05.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybka wysyłka, biżuteria przepiękna gorąco polecam.

zwuw 05.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

W pełni zasłużona najwyższa ocena! Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, natychmiastowa wysyłka mimo czasu świątecznego i naprawdę cudowny, dopracowany, zachwycający produkt.Bardzo dziękuję

Dororota 04.01.2017

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Schnelle Lieferung. Danke!

Ulle3 04.01.2017

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Produkt bardzo ladny, dobry kontakt ze sprzedawca, polecam!

MagGmi 26.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles super, schnelle Lieferung. Danke :)

Tuna0211 20.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam.

Madziax 20.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zamówiłam u Państwa wisiorek. Przesyłka dotarła błyskawicznie, bardzo ładnie i starannie opakowana.
Wisiorek jest piękny, lepszy niż na zdjęciu, starannie wykonany. Robią Państwo piękną i oryginalną biżuterię w dobrej cenie. Będzie niezwykły prezent!

sa02 19.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Naprawde goraco polecam

Mariola-Trochimiuk 16.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Ups, offenbar habe ich damals vergessen, den Kauf zu bewerten. Alles hat bestens geklappt und der Anhänger ist wirklich schön!

roeschenrot 15.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo piękne wykonanie .Wisiorek dostałam nastepnego dnia po zamówieniu .Dziękuje.

Bozena658 13.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super.

lukasikar 13.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Hat alles einwandfrei funktioniert. Sehr schöne Ware.

Spuff 13.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

jestem pod wrażeniem ekspresowej przesyłki, o uroku wisiora nie wspominając

dzikawika 12.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr schöner Anhänger

steffi_enklemann 11.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko bardzo szybko, sprawnie, zawieszka przepiękna :)

aliszja23 09.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek piękny - w 120-% zgodny z oczekiwaniami.

transakcja bezproblemowa i błyskawiczna :)

Marcin204 09.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Die Artikeln sind wie abgebildet: sehr schön und mit Liebe verarbeitet. Die Versendung wurde sofort nach der Zahlung gemacht. Gerne wieder! Vielen Dank!

Galina-Tulkin 08.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Absolutne zadowolenie z transakcji, wisiorek jest śliczny, kontakt z CoralRose szybki, a cała transakcja tak sprawnie przeprowadzona, że aż się chce wracać. Na pewno będę pamiętać, gdzie się szybko kupuje piękną biżuterię. Jestem bardzo zadowolona

Mala778 07.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Naszyjnik śliczny . Gorąco polecam i sprzedawcę i zawieszkę.

ryta69 06.12.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Kontakt bardzo sprawny,bardzo dobre podejście do klienta i wyjście na przeciw potrzebom.

e_skowron 30.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super schnell und tolle Qualität

caroschweiz 18.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Przecudne kolczyki!!! Sprzedawca bardzo miły i solidny. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie

Falkka 17.11.2016 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam!!!

abog 13.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

.

Rasmus-Aidla 12.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i profesjonalnie. Rzeczywisty wygląd biżuterii nie odbiega od przedstawieniu na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona.

JustynaElzbieta34 07.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisior jest przepiękny dokładnie taki sam jak na zdjęciu zapakowany w gustowne pudełeczko a wysyłka wprost expresowa. Polecam wszystkim tego sprzedawcę i jego wyroby

IWABORA 03.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Piękna biżuteria. Zakupy godne polecenia! Naprawdę warto :)

Ilona180 02.11.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek jest przepiękny do tego bardzo miła i profesjonalna obsługa. Błyskawiczna dostawa.Jestem zachwycona.

Kruszyna-Justyna 31.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zakupy godne polecenia. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Łatwy kontakt ze Sprzedawcą. Piękny wisiorek zapakowany na idealny prezent.

aniafalszewska 30.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo dobra współpraca. wisiorek dotarł błyskawicznie.piękna kuleczka

aniafalszewska 30.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję za PRZEPIĘKNY wisiorek i błyskawiczną wysyłkę.

asiek501 30.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dziękuje za przepiękne kule :) Cudne :)))

AniaMonik 29.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko zgodnie z opisem, express wysyłka, Sprzedawca godny polecenia!

piotr_987 29.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zakupiony towar został wysłany natychmiast po złożeniu zamówienia :)Super!

IzaB1985 28.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko super :)

MissMessina 20.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo dobry, miły kontakt, szybka dostawa. Kolczyki nawet piękniejsze niż na zdjęciu, bardzo ładnie i dokładnie zapakowane. Polecam.

Patrycja-Murawska 13.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zawieszka przepiękna.

matul7 11.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

To moje kolejne zamówienie i wisior jest ponowni przepiękny :)

agnich 06.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja była czystą przyjemnością, sprzedawcy to bardzo mili ludzie.Wszystko sprawnie, produkt szybko znalazł się w moich rękach.Wisiorek sam w sobie jest zachwycający!Zakupiony na prezent. Jestem pewna, że zrobi furorę! Wykonany bardzo porządnie.

adelle90 06.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja przebiegła prawidłowo. Sprzedawca oferuje piękne produkty, kolczyki okazały się być jeszcze ładniejsze na żywo, niż na zdjęciach

suueh 02.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr schönes Exemplar! Schnelle Lieferung! Empfehlenswert, gerne wieder

Anke1963 01.10.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Śliczności :)

agnich 30.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek bardzo starannie wykonany, dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. Można tylko polecić.

Darmodziej 29.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, polecam.

sabiszm 23.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Produkt zgodny z opisem, jestem zachwycona!

Shirlen 22.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zakupy godne polecenia. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Łatwy kontakt ze Sprzedawcą. Piękny wisiorek zapakowany na idealny prezent.

KCCC 20.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybka wysyłka, miła obsługa, śliczny wisiorek, polecam

Asik333 19.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisior jest przepiękny. Na żywo prezentuje się lepiej niż na zdjęciu. Do tego eleganckie prezentowe pudełko. Pięknie dziękuję!

owieczka7 19.09.2016

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Der Anhänger ist toll. Habe ihn mir den nur irgendwie anders und vor allem kleiner vorgestellt.

Sonja_Winterhoff 09.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z biżuterii. Przyjemne i udane zakupy. Serdecznie polecam!

Roksana621 08.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Cudna, wyjątkowa biżuteria wykonana z dbałością o najdrobniejsze szczegóły.Przesyłka bardzo szybka, ładnie zapakowana.Super, polecam.

bombel236 07.09.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wysyłka bardzo szybko. Produkt doskonale wykonany - identyczny jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.

SiljaSol 26.08.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam sprzedawcę,kontakt rewelacyjny jak rónież produkty które sprzedaje jestem bardzo zadowolona ,moje odkrycie 2016,cieszę się żemogę zakupić biżuterię na wymiar i nie tuzinkową rewelacja,Polecam warto

oliwianikola123 20.08.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

przesyłka ekspresowa, produkt zgodny z opisem. Polecam :)

rb_projekt 11.08.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, zawieszka zakupiona zgodna z opisem, bardzo ładna i starannie wykonana. Dziękuję za realizację i życzę udanych realizacji.

violavi 03.08.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo szybka realizjacja,bardzo dobry kontakt ze sprzedawca.produkt jak najbardziej zgodny z opisem.polecam

anna-brus 03.08.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

mega szybki kontakt ze strony sprzedającego, super fachowa pomoc i doradztwo, przesyłka dotarła z dnia na dzień- wczoraj kupiłem, dziś mam- niesamowite. 5 to za mało- ja osobiście daje 6 z plusem !

jakub_krakow 29.07.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękny produkt, ładnie zapakowany. Oryginalny i niepowtarzalny, bardzo szybka przesyłka! Polecam w 100% jeśli szukasz niebanalnego prezentu dla bliskiej osoby :)

KasiaSty 25.07.2016 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuje o to chodziło.

tg3s1 19.07.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko było super.Kontakt z wytwórca cudowny.Jednak ze zdjęcia kolory były dużo zywsze niż sa w rzeczywistości.Szkoda,ze nigdzie nie można zobaczyc na żywo proponowanych wyrobów.Pozdrawiam.JOLA

Jolanta330 13.07.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek przepiękny!
Dostawa błyskawiczna.

Ikakor 12.07.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek prześliczny. Kuzynka była bardzo zadowolona z prezentu :)

Cocomero-pl 04.07.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Fast and safe delivery! Beautiful product! :)

Franzi365 26.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dzięki wielkie za błyskawiczną wysyłkę. Na 100% będę jeszcze do Państwa się zgłaszała!!! Piękne cacuszka

gorasiowa1 22.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

jestem bardzo zadowolona z produktu i sposobu jego dostarczenia

Katarzyna-Leszczynska 16.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Best service, gentle people and beautiful pieces

smanuelanogueira 13.06.2016 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek jest śliczny, a kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. Bardzo dziękuję i polecam!

Anulsa 09.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

vielen herzlichen dank,der anhänger ist wunder,wunderschön.genauso der ring.ich freue mich sehr über diesen schmuck und möchte ihnen ein kompliement aussprechen.super schneller service.danke,gerne wieder,wenn ich ein geschenk für die freundin brauche

cornelia-pakirnus 06.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Einwandfrei.

dame70 05.06.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zgodne z podanym opisem, bardzo ładnie się prezentują, bardzo delikatne. Polecam.

monikanp 29.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękny naszyjnik, expresowa wysyłka, super kontakt.
100% Polecam

Weronika-Dobra-Chmal 23.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko sprawnie i szybko, zakupiony przedmiot zgodny ze zdjęciami i opisem.

KarolSobiecki 18.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

sehr schön!

Nico605 12.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek jest piękny i unikalny.

Stylish-home 10.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo ładny wisior, właścicielka butiku sympatyczna i pomocna. Wyczerpujące i rzetelne odpowiedzi na zadawane pytania

anecia-anetta 08.05.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Schnelle Lieferung und sehr schöner Anhänger!

mey123 15.04.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo udane zakupy, szybka wysyłka i profesjonalne traktowanie klienta. Za przywieszkę zapłaciłam w lany poniedziałek w środę miałam produkt w ręku , który jest zachwycający. Serdecznie zachęcam:)

Marlena445 11.04.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zgodnie z opisem, błyskawicznie, serdecznie polecam!

Gatao 31.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sehr schöner Anhänger.
Schneller Versand.

Vielen Dank.

campgirl 21.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Biżuteria - dzieło sztuki, obsługa serdeczna, przesyłka ekspresowa. Jestem zachwycona.

Anna-Wlazlo 17.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wunderschön! Liebevoll gemacht und verpackt! Herzlichen dank!

Marina-Kaiser144 15.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Jestem zadowolona zarówno z pięknego wisiorka jak i z bardzo szybkiej, profesjonalnej obsługi.

Bogumila-Wojech 05.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Produkt bardzo ładnie wykonany,opakowany(wisior z dmuchawcami), szybka realizacja co jest ogromną zaletą. Bardzo miły kontakt, fachowa obsługa klienta. Możliwość doboru produktu na potrzeby klienta, otrzymałam produkt jakiego oczekiwałam. Polecam!

karola-maks 03.03.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Polecam

domipauli 25.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybka dostawa, wisiorek bardzo ładny

madzix2285 25.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Hat alles super schnell geklappt. Danke. Gerne wieder.

Schisu15 23.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

cos wspanialego i bardzo rzetelna i fachowa obsluga klienta

jolka-dlugosz77 23.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek przepiękny! Wyjątkowy! Dostawa błyskawiczna!

Jolanta-Biernacka 23.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Beide Kettenanhänger ganz wunderbar. Sind auch schnell bei mir angekommen.

Schisu15 12.02.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

wszystko idealne !

bartlomiejbanach89 27.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Quick response

koei85 24.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo ładny wisiorek, zgodny z opisem, bezproblemowa wysyłka, zapakowany w ładne pudełeczko, akurat na święta

kuleczka140 11.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny ze zdjęciem. Dziękuję!

Madeline_84 08.01.2016

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Ładne rzeczy. Niebanalne. Jedynie mylące jest zdjęcie produktu z łańcuszkiem, bo wygląda jakby było w komplecie, a w opisie brak jest informacji, że łańcuszek jest tylko elementem na potrzeby prezentacji. Super szybka wysyłka. Polecam

TomekN 07.01.2016 

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zakup dotarł bardzo szybko,rzetelna obsługa.

kozlowskaa 07.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Received really quickly and I loved the item

dollicottgirl 07.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Received really quickly and I loved the item

dollicottgirl 07.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Śliczny wisiorek, robi wrażenie. Transakcja bezproblemowa. Bardzo szybka dostawa. Polecam.

Meibor22 06.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękny produkt, starannie zapakowany, ekspresowa przesyłka. Gorąco polecam tego sprzedawcę!

Katarzyna-Kopowska 05.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko sprawnie, towar piękny :)

Kelebrindal 04.01.2016

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Produkty śliczne. transakcja bez zarzutu.
polecam :)

Kenig-Design 27.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dawno nie spotkałem się z tak rzetelnym podejściem do transakcji!. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka! Gorąco polecam :)

bartezinho 18.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisiorek bardzo piękny, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Polecam gorąco!

Laodamiag 18.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super schnelle Lieferung! Danke! Sehr schöne Ohrringe! Lg

JadPes81 17.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bezproblemowo, szybka przesyłka, dziękuję.

WRonX 17.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dobry kontakt. Towar zakupiony bardzo szybko wysłany i szybko dostarczony.

taurus40 16.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Towar zgodny z opisem, wysyłka błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona z tej transakcji!

misstinytoon1 15.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję za udane zakupy i pozdrawiam!

neeka1 11.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Przesyłka szybka, zakup udany. Pozdrawiam i polecam :)

czterolistnakoniczyna 10.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super sprzedawca! Naszyjnik bardzo ładny, faktycznie to co na zdjęciu. Zapakowany w ładne pudełeczko. Dostawa. W opisie wysyłka 3-5 dni, liczyłem się z tym że razem z przesyłką to będzie tydzień, a dostałem w ciągu 1 doby od zamówienia! Wielki plus.

Darmodziej 04.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka.Biżuteria piękna. Polecam :)

Qaku 01.12.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sprzedający doskonały-szybko reaguje na pytania,doradza,kompleksowo obsługuje(również w zakresie dodatków do zamówienia spoza sklepu),przesyłka została dostarczona bardzo szybko a towar pięknie opakowany-z wyczuciem i smakiemna prezent!POlecam!joanna

joanna-joannar 30.11.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie

Dabrowska-Malgorzata900 25.11.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i bezproblema dostawa. Polecam

Marta-Kaniewska 24.11.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wspaniałe kule z dmuchawcami, coś pięknego, a przesyłka błyskawica. Dziękuję pięknie i pozdrawiam! :)

gosia2382 21.11.2015

StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Towar wysłany szybko, dobrze zapakowany zgodny z opisem.
Niestety żywica była lekko porysowana na boku oraz mocniej na odwrocie.
Kompozycja kwiatów bardzo ładna.

lukasz_j 25.10.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo szybka wysyłka!

olo88 21.10.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękna zawieszka, kupiona na prezent dla mamy,polecam :)

Mistrzu33 20.10.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Zakupy u Państwa to prawdziwa przyjemność.Miło,szybko,elegancko - pełen profesjonalizm.Wachlarz oferty tak szeroki,że trudno się zdecydować;ale na pewno każdy, kto szuka czegoś uroczego i niepowtarzalnego,znajdzie to właśnie tu.Polecam!Dziękuję

marta_pe 15.10.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Ekspresowa transakcja, produkty najwyższej jakości, kontakt bardzo miły, profesjonalny, podejście proklienckie. Gorąco polecam. Ocena 6/5 :)

Kalka3210 15.10.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo szybka wysyłka i biżuteria dokładnie taka jak w opisie.
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam

Joasia499DAWANDA 25.09.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo dziękuję za transakcję dmuchawiec w żywicy jest przepiękny !!!

jizamk 20.09.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

piękna biżuteria. polecam bardzo!!!

monika-strzalka 20.09.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sieht super aus, hat wirklich nicht jeder. Sicher und schön verpackt. Gern wieder.

frolln 20.09.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

bardzo ładne, oryginalne kolczyki, solidnie wykonane. Realizacja sprawna i szybka. Dziękuję!

Renata722 01.09.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Transakcja kupna przebiegła sprawnie. Wysoki profesjonalizm.

Konio_65 03.07.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Śliczne produkty bardzo miły kontakt profesjonalne podejście do klienta polecam jak najbardziej sprzedającego te cudeńka.Aldona

aldiczarna 01.07.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Danke.Sehr schöne Ohrringe.

Koepf-Xana 29.06.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Bardzo piękne kolczyki. Przesyłka ekspresowa. Polecam gorąco.

agatau30 22.06.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wisior świetny jak na zdjęciu, bardzo szybka wysyłka polecam

Anna-Lawniczak 30.05.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wspaniały wisiorek na Dzień Matki, błyskawiczna dostawa, jestem bardzo zadowolona, będe polecać innym
Dziękuje

Nikadora 28.05.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękne kolczyki, bardzo interesujący design. Polecam każdemu. Dziękuję za szybką wysyłkę. Pozdrawiam.

Dorota114 21.05.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą. Jestem zadowolona. Polecam

redcarpet 14.01.2015

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung

Maja1702 20.11.2014

StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

profesjonalna obsluga i doractwo przez przypadek znalazlem te strone i zdaje sie ze zostane stalym kilijentem polecam!

ryko59 01.10.2014

 

 

DOSTAWA GRATIS...

zobacz od jakiej kwoty zakupu...                

Bestsellery
Nasiona dmuchawca na czarnym tle
Nasiona dmuchawca na czarnym tle
102,00 zł
szt.
Kula rozświetlone nasiona dmuchawca
Kula rozświetlone nasiona dmuchawca
100,00 zł
szt.
Wrzos niebieski w kuli z żywicy
Wrzos niebieski w kuli z żywicy
102,00 zł
szt.
Hortensja i wrzos w kuli z żywicy
Hortensja i wrzos w kuli z żywicy
102,00 zł
szt.
Naszyjnik odrobina lata w żywicy
Naszyjnik odrobina lata w żywicy
102,00 zł
szt.
Młody dmuchawiec w żywicy
Młody dmuchawiec w żywicy
102,00 zł
szt.
Dmuchawiec w pełnych kulach z żywicy
Dmuchawiec w pełnych kulach z żywicy
100,00 zł
szt.
Naszyjnik z łańcuszkiem, dmuchawiec
Naszyjnik z łańcuszkiem, dmuchawiec
120,00 zł
szt.
Wisiorek czerwona róża „na zawsze”
Wisiorek czerwona róża „na zawsze”
120,00 zł
szt.
Nasiona dmuchawca na tle żywicy indygo
Nasiona dmuchawca na tle żywicy indygo
102,00 zł
szt.
Wisiorek z żywicy zielony mech
Wisiorek z żywicy zielony mech
102,00 zł
szt.
Kolczyki mech w kulach z żywicy
Kolczyki mech w kulach z żywicy
100,00 zł
szt.
Czarno złoty pierścionek z żywicy
Czarno złoty pierścionek z żywicy
85,00 zł
szt.
Perła w przestrzeni z żywicy
Perła w przestrzeni z żywicy
120,00 zł 102,00 zł
szt.
Niebieski pierścionek z żywicy
Niebieski pierścionek z żywicy
85,00 zł
szt.
Antracytowy pierścionek z żywicy
Antracytowy pierścionek z żywicy
85,00 zł
szt.
Turkus w kuli z żywicy
Turkus w kuli z żywicy
120,00 zł 102,00 zł
szt.
Naszyjnik biały dmuchawiec
Naszyjnik biały dmuchawiec
100,00 zł 85,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl